SalonsLeieburcht-Logo-

Activiteiten in de kijker...

Na 40 jaar sluit Salons Leieburcht op 31 december 2023

Mededeling  -    08/09/2023  -     Salons Leieburcht

Na 40 jaar en duizenden feesten in Salons Leieburcht, zetten we op 31 december 2023 een punt achter dit feestelijk verhaal.

 

We hebben de steun, het vertrouwen en de toewijding van onze klanten gedurende al die jaren enorm gewaardeerd. Jullie hebben onze feestzaal gevuld met vreugde, gelach en mooie herinneringen die voor altijd in ons hart zullen blijven bestaan. Van bruiloften tot jubilea, van verjaardagsfeesten tot bedrijfsevenementen, jullie hebben ons de eer gegeven om deel uit te maken van jullie speciale momenten.

 

We willen deze gelegenheid ook aangrijpen om iedereen te bedanken die heeft bijgedragen aan ons succesverhaal. Met de grootste dank aan de chef-kok en zaalmeester, en het hele team (zowel oude als huidige collega’s) - jullie hebben de drijvende kracht achter Leieburcht gevormd. Daarnaast danken wij al onze leveranciers voor de jarenlange samenwerking.

 

Gedurende de komende maanden zullen we blijven functioneren en we blijven dezelfde aandacht en zorg besteden aan de evenementen die bij ons geboekt zijn. Wij zorgen ervoor dat elk evenement tot in de puntjes verzorgd wordt, zoals jullie van ons gewend zijn.

 

Hoewel we afscheid nemen van dit hoofdstuk, hopen we dat jullie met warme gevoelens terugkijken op de tijd die jullie met Salons Leieburcht hebben gedeeld. We kijken uit naar de laatste maanden waarin we nog steeds de kans hebben om jullie te verwelkomen en te bedienen.

 

Nogmaals, namens het hele team, bedankt voor jullie onvergetelijke steun. Laten we samen nog een paar laatste herinneringen creëren voordat we deze deuren sluiten.

 

Met oprechte dankbaarheid,

Uitbaters Nick & Emalinda

Chef-kok Hein & zaalmeester Yves

 

Indien u een feest gereserveerd had en nog niet werd gecontacteerd, dan betekent dit dat wij onvoldoende contactgegevens hebben. Onze excuses hiervoor. 

Swinging Brunch

Activiteit  -    01/10/2023  -     Salons Leieburcht

Op zondag 1 en 22 oktober om 12u organiseren we onze swinging brunch ! Onze gekende formule wordt al jaren gesmaakt. Inbegrepen zijn koud voorgerechtenbuffet, warm hoofdgerechtenbuffet, nagerechtenbuffet,

Prijs all-in € 75,00 /pers.  met dranken en DJ tot 20u.

Swinging Buffet

Activiteit  -    07/10/2023  -     Salons Leieburcht

Op zaterdag 7 oktober om 19u organiseren wij een swinging buffet! Onze gekende formule wordt al jaren gesmaakt. Inbegrepen zijn: Soepje en voorgerecht aan tafel bediend, warm hoofdgerechtenbuffet, nagerechtenbuffet

Prijs all-in € 74,00 /pers.  met dranken en DJ tot 3u.

Inlichtingen en besprekingen

Info  -    29/06/2021  -     Salons Leieburcht

Vanaf heden kan u langskomen en informatie inwinnen op woensdag en donderdag van 9u30 tot 12u en 13u tot 17u30 na 17u30 op afspraak.

 

Vrijdag en zaterdag kan dit enkel op afspraak. Bellen kan op 056 60 10 08,
leieburcht@skynet.be en via ons contactformulier
Geen besprekingen op zondag, maandag, dinsdag.

Wij verzorgen uw feest...

SalonsLeieburcht-Lijn-

Trouwfeesten - Recepties - Jubileum - Familiefeesten - Babyborrels - Geboortes - Communies - Bedrijfsmeetings...

Welkom bij Salons Leieburcht & feestzaal d' Oostpoorte

Op deze website vindt u onder meer enkele foto’s van beide feestzalen, onze menukaart en de traiteurdienst. Wij staan garant voor jarenlange ervaring en kwaliteit voor uw trouwpartij, jubileum, verjaardagsfeest, enz. U kunt ons altijd vrijblijvend contacteren via het contactformulier, op het nummer 056 60 10 08 of via e-mail

 

Ik wens u alvast veel surfplezier en graag tot weerziens.
Nick en Emalinda Dewitte - Galo

Zin om uw feest bij ons te vieren?

SalonsLeieburcht-Lijn-

Vraag vrijblijvend naar meer info...